قبل از صادر شدن رای میتونم طرح دعوای الزام به سند خودرو کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۵۸ #21977191

با سلام و عرض ادب،بنده در جلسه اول دادرسی الزام به سند خودرو، بعداز اتمام جلسه و امضاء صورت جلسه قاضی بعد از یک ساعت با تلفن شعبه تماس گرفت و گفت بیا دادگاه رفتم و قاضی گفت لایحه مسترد به حفظ طرح دعوای مجدد استرداد روی پرونده بزار و من متاسفانه این کارو کردم الان رای هنوز نیومده اول میخواستم بدونم که قبل از صادر شدن رای میتونم طرح دعوای الزام به سند خودرو کنم دوم کلا چون صورت جلسه را امضاء کردم وبعد لایحه مسترد روی پرونده الزام به سند خودرو گذاشتم حق دعوای مجدد الزام به سند خودرو میتوانم داشته باشم واگر نه فروشنده میتواند معامله را باطل کند خواهش میکنم شمارو به خدا جواب کامل هرچه زودتر بهم لطف بفرمایید،خواهشا جوابم رو بدین خیلی حیاطی است،با تشکر از شما

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
منتظر رای دادگاه بمانید

تا صدور حکم صبر کنید.

با احترام اگر سقوط دعوی صادر شده باشد نمی توانید مجددا طرح دعوی نمایید ولی اگر رد دعوی باشد می توانید مجددا اقدام نمایید

درود شما حق طرح مجدد را دارید زیرا رد دعوا اعتبار امر مختومه را ندارد

با سلام
اگر لایحه استرداد مفهوما با توجه به اتمام جلسه دادرسی و امضا صورت جلسه به معنی انصراف کلی از دعوا بوده باشد شما دیگر نمیتوانید طرح دعوا کنید . باید صبر کنید قاضی رای صادر کند . پیشنهاد میکنم برای اقدام بعدیتان با یک وکیل دادگستری مشورت کنید .

بستگی به نوع قرار صادره دارد .

با سلام
منتظر بمانید تا رای دادگاه صادر شود ، اگر سقوط دعوی باشد طرح مجدد دعوی ممکن نیست اگر رد دعوی باشد می توانید مجددا طرح دعوی کنید