بعنوان فریب در ازدواج از همسرم شکایت کرده؛ چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۸ #21972357

سلام
پسری مجرد برای همسرم سیم کارت خریده تا باهاش حرف بزنه بعد از یه مدت همسرم نخواسته باهاش ادامه بده در این میان با هم رفت و آمدن داشتن که پسره ازش فیلم و عکس گرفته و با اونا همسرم و تهدید کرد حالا اون پسره خودش رفته شکایت کرده که این زن من و فریب داده و بعنوان فریب در ازدواج از همسرم شکایت کرده و گفته که هم شاهد میارم دادگاه هم عکساشو هم پیاماشو. سوال من اینه که اون پسره میگه در دادگاه میگم که من سیم کارت خودم دادم میخواد خودشو محکوم کنه ولی در مقابلش میخواد همسر منم محکوم بشه حالا حکم همسر من چی میشه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق شواهد موجود هم پسر و هم همسر شما به جرم داشتن رابطه نامشروع مجازات خواهند شد و مجازات هر کدام ضربات شلاق خواهد بود
همسر شما میتواند اظهار ندامت و پشیمانی و نیز عدم تمایل برای داشتن رابطه با پسر و اصرار پسر بر این امر را برای دادگاه اثبات تا به تخفیف در مجازات یا تعلیق منجر گردد

در این خصوص جرم ارتباط نامشروع برای همسر شما متصور است لاکن در ارتباط با موضوع ادعایی آقا مبنی بر فریب در ازدواج همسر شما منتفی خواهد بود

سلام
فریب در ازدواج!
ازدواجی صورت نگرفته که فریبی در کار باشد!
به اتهام تهدید علیه پسر اقامه دعوا کنید

فریب در ازدواج جرمی نیست که محقق شده باشد! نهایتا رابطه نامشروع برای هردونفراثبات شده و مجازات خواهند شد

در اینصورت در دادگاه رابطه نامشروع ثابت خواهد شد و برای هردوطرف هم همسرتون و هم پسر مجازاتی حسب مورد درنظر گرفته میشود و بعد از فریب در ازدواج حرف زدید ک اصلا مگه ازدواجی رخ داده با اون پسر ک فریب بخواد مطرح بشه؟؟؟در صورت اثبات رابطه نامشروع پای اون پسر هم گیر خواهد بود

فریب در ازدواج در این خصوص منتفی است

سلام. ممکن است با توجه به مواردی که فرمودید رابطه نامشروع برای طرفین ثابت بشه