میتوانند با این مدارک سو استفاده بکنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۴ #21793764

سلام ببخشید بنده برای دریافت یک دستگاه پز تصویر دو صفحه اول شناسنامه . تصویر کارت ملی پشت و رو . تاییدیه شماره حساب و شماره شبا با مهربانک تاییدیه موقت کد پستی ارائه دادم

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان هر نوع سو استفاده از مدارک شما وجود دارد

با سلام
اولا به دلیل جرایم کلاهبرداری و جعل ، متاسفانه هرگونه سوء استفاده ای میشود از مدارک هویتی یا شماره حساب انجام داد اما در کل نمیتوان همه را به چشم کلاهبردار یا جاعل دید .
دوما میتوانید از شخصی که این مدارک را از شما اخذ گرفته رسیدی بابت تحویل این مدارک اخذ و یا اگر قراردادی نوشته اید در قرارداد اشاره ای به امانی بودن این مدارک در دست ایشان اشاره نمایید .

سلام در جعل عنوان یا موارد دیگر امکان سوء استفاده هست.

سلام کاربرمحتر نگران نباش نمی توانند
موفق باشید