آیا من می توانم الزام به تنظیم سند کنم ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۳ #21697827

سلام من یک ملک تجاری خریده ام که فروشنده از ورثه وکالت دارد من مبلغ ملک رو داده ام در قرار داد ذکر شده ۵_۹۶ می بایست در دفتر خانه حاضر میشد ولی نشد با توجه به اینکه بنده فقط ملک این ملک قراره طبقه های ثانوی داشته باشه ولی مالک نه میسازه نه سند به نام می کنه میگه اگه سند بنام کنم بعد باید دنبال شما برای مجوز بدوم و اگه شما به من مجوز ندید من نمیتونم طبقه بالا رو بسازم بدلیل اینکه باید همه سند ها رو تجمیع کنه بعد از دریافت مجوز ساخت تفکیک کنه وتا الان این کار رو نکرده آیا من می تونم تقاضای الزام به تنظیم سند کنم ?

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام تنظیم سند رسمی از ملزومات متعارف و قانونی خرید و فروش اموال غیر منقول است لذا شما چنین حقی را دارید. منتها با توجه به گذشت تاریخ مورد توافق بایستی تاریخ جدیدی را طی اظهارنامه به ایشان اعلام و در صورت عدم اقدام گواهی عدم حضور در دفترخانه را اخذ و متعاقب آن طرح دادخواست نمایید.