رای دادگاه به شرح زیر صادر شده است،به چه معناست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۵ #21697237

همسرم بابت سیلی خوردن طول درمان از پزشکی قانونی گرفته جمعا ۲ درصد شده ،بنده هم با اینکه هیچ گونه شواهد و مدرکی نداشت جلوی بازپرس اعتراف کردم که یک سیلی به ایشان زده ام ولی ایشان چند اتهام دیگر هم وارد کرده که مثلا: ممانعت به ورود به منزل و تهدید و ... که کذب است در حال حاضر یک رای بدون اطلاع و تشکیل دادگاه صادر شده که به شرح ذیل است
( رای دادگاه: در خصوص اختلاف حاصله فی مابین بازپرس محترم شعبه اول دادسرای ناحیه -- تهران و دادیار محترم اظهار نظر همان دادسرا با عنایت به محتویات پرونده و تحقیقات به عمل آمده و مدافعه در نظریات همکاران محترم موصوف در فوق و با مد نظر قرار دادن نظر دادیار محترم اظهار نظر مبنی بر عدم وجود دلیل در خصوص ارتکاب بزه توهین دادگاه نظر دادیار اظهار نظر محترم را صائب تشخیص داده و با تایید آن حل اختلاف می نماید رای صادره قطعی می باشد)
ضمنا ما پرونده دادگاه خانواده داریم و بنده عدم تمکین و ملاقات فرزند را انجام داده ام
۱-سوال اینجاست که این به چه معناست؟
۲-با توجه به اقرار بنده در خصوص زدن سیلی به ایشان و داشتن گواهی پزشکی قانونی ایا دوباره پرونده به جریان خواهد افتاد یا خیر؟
۳- پرونده به دادسرا بازگشت خواهد شد جهت پیگیری دیه ایشان؟
یا با این رای پرونده از جریان خارج خواهد شد؟
ضمنا ۲ درصد دیه چقدر می شود؟
ممنون از لطف شما بزرگواران بابت راهنمایی های خوبتون

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱-سوال اینجاست که این به چه معناست؟

سلام منظورتان از این چیست؟

۲-با توجه به اقرار بنده در خصوص زدن سیلی به ایشان و داشتن گواهی پزشکی قانونی ایا دوباره پرونده به جریان خواهد افتاد یا خیر؟

اقرار العقلا علی انفسهم نافذ. خیر در این خصوص پرونده به جریان نخواهد افتاد مگر اینکه دعوای جدیدی وجود داشته باشد
۳- پرونده به دادسرا بازگشت خواهد شد جهت پیگیری دیه ایشان؟

خیر دادسرا حکم صادر نمی کند و صرفا قرار صادر می کند و دادگاه کیفری رسیدگی و حکم نهایی صادر خواهد کرد
یا با این رای پرونده از جریان خارج خواهد شد؟

خیر دادسرا حکم صادر نمی کند و صرفا قرار صادر می کند و دادگاه کیفری رسیدگی و حکم نهایی صادر خواهد کرد

ضمنا ۲ درصد دیه چقدر می شود؟

دوست عزیز با توجه به اینکه:
دیه یک مرد مسلمان در سال جدید ۲۷۰ میلیون تومان برای ماه‌های غیرحرام و ۳۶۰ میلیون تومان برای ماه‌های حرام (محرم، رجب، ذی القعده و ذی الحجه) می‌باشد.

شما با لحاظ دیه کامل در ماه حرام وغیر حرام کافی است یک حساب و کتاب ریاضی انجام دهید و این عمل ربطی به داشتن معلومات حقوقی شما ندارد و صرفا عملی ریاضی است که خودتان هم می توانید انجام دهید

ممنون از لطف شما بزرگواران بابت راهنمایی های خوبتون