شرط تنصیف با توجه به صلح عمرا و اثبات ناشزه شامل حال من میشه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۷۷ #21576361

سلام همسر من در منزل هستند ولی هیچ کاری نمیکنه و برای بچه ها غذا درست نمیکنه/ تمکین عام و خاص هم ندارن/ بیماری دوقطبی داره و دکتر برای بستری هم گواهی دادن / اما بستری نمیشه/ توهین و فحاشی هم میکنه و من فقط پیام هاش رو دارم/ برای طلاق ایشون با توجه به اینکه من ۳ ماه پیش سند خونه رو هم به نام فرزندم صلح عمرا کردم/

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود شما می‌توانید هر لحظه همسر خویش را طلاق دهید و اکنون اگر چیزی بنام نیست تنصیف معنا نخواهد داشت اگر مالی باشد و الزام به تمکین گرفته باشید و ناشزه شناخته شوند آنگاه می‌توان چیزی در این زمینه به ایشان نداد در ضمن مهریه‌اش کامل است و می‌تواند در هر حال مطالبه نماید

درود
جهت اثبات ناشزه بودنشان دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید .
ملکی که صلح عمری گردیده دیگر دارایی شما محسوب نمیگردد که شرط تنصیف در مورد ان به اجرا در اید .

اجباری برای بستری شدن مگر در موارد حاد و اورژانسی وجود ندارد لیکن اگر الزام ب تمکین مطرح کردید و در صورت حکم دادگاه هم ایشان مجددا از تمکین استنکاف کرد ناشزه محسوب خواهد شد و با نشوز ایشان مشخصا نفقه تعلق نمیگیرد و مشمول تنصیف نیز نخواهد شد

سلام، دادخواست الزام به تمکین تنظیم نمایید و عدم تمکین ایشان را ثابت نمایید، در این صورت شرط تنصیف دارایی ها شامل ایشان نخواهد شد

با سلام
با توجه به اینکه شرط تنصیف زمانی محقق خواهد شد که زوج بدون هیچگونه دلیل موجهی خواستار طلاق زوجه باشد لذا درصورت اثبات مواردی که ذکر نمودید شامل حال شما نخواهد شد.
صلح عمری نیز تاثیری نخواهد داشت و بر فرض اعمال شرط تنصیف، تا سه دانگ ملک با وجود حق عمری برای منتفع به زوجه قابل انتقال خواهد بود.

سلام اگر دادخواست از جانب مرد باشد شرط تنصیف اعمال میشود ولی برای اثبات ناشزه بودن و اسقاط انفاق باید اول حکم الزام به تمکین بگیرید .

کاربر کرامی متاسفانه بجای مراجعه به دادکاه خودتان حکم صادر کرده و نظریه پزشگی دادید
با شکایت از همسرتان سوءمعاشرت و عدم تمکین وی را خواستار شده وبرای تایید بیماری یا عدم تایید آن موضوع عدم مراجعت وی به پزشگ قانونی اعلام کنید