هیچگونه حقی برای من در منزل قائل نیستند و مرا کتک میزنند، چگونه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۶۸ #21452526

سلام.دختری هستم ۲۲ساله پدرم دست بزن دارن و نمیذارن تنهایی از خانه خارج بشم و شغلی که میخوام نمیذارن برم کلا هیچ استقلالی ندارم میشه راهنماییم کنید؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
از منظر قانون.. شما از سن حضانت خارج هستید و مطابق قوانین جاری، می توانید زندگی مستقلی داشته باشید..
در صورت داشتن مدارک و آثار ضرب و جرح جهت اثبات ادعایتان، می توانید از پدرتان به اتهام ضرب و شتم شکایت کیفری بنمائید..
موفق باشید..

سلام از منظر قانونی امکان مستقل شدن را دارا میباشید و چنانچه درآمد و عایدی کافی داشته باشید میتوانید جدا شده و مستقل زندگی کنید، همچنین می‌توانید در مواقع ایراد ضرب و شتم و فحاشی با ۱۱۰ تماس بگیرید و طرح شکایت کنید
ممکن است از طریق مشاور خانواده نیز بتوانید رفع مشکل کنید

با سلام
با رسیدن به سن قانونی شما میتوانید مستقل باشید و اگر پدرتان اقدام به ضرب و جرح شما نمودند میتوانید بر علیه ایشان با داشتن شواهد و مدارک اقامه دعوی نمایید.

در چنین مواقعی با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید و اگر امکان اشتغال و .. دارید میتوانید اقدام نمایید و به اجازه پدر نیازی ندارید

سلام
شما استقلال انتخاب محل زندگی و استقلال مالی دارید. تنها برای ازدواج نیازمند اذن ایشان هستید.

شما از سن حضانت خارج هستید میتوانید قانونا مستقل زندگی کنید .برای حل مشکل خودتان از پدر به اتهام ضرب و جرح شکایت کنید

سلام .شما تحت حضانت پدرتان نیستید و میتوانید ضمن محکوم نمودن او به دادن نفقه در جای دیگر سکونت نمایید . و به جرم ضرب و جرم شکوایه ای تنطیم کنید در دفتر خدمات قضایی