من چگونه میتوانم از امور حقوق دانشگاه مبنی بر عدم بیطرفی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۳ #21442919

در متن آیین نامه کمیته انضباطی درج شده که اعضا باید بیطرف باشند و از طرف دیگر امور حقوقی دانشگاه که در جلسه حضور هم دارد درخواست تشکیل کمیته انضباطی من بدلیل پاره ای از توضیحات (ب درخواست استاد معاون آموزشی) درخصوص پدرم بخاطر بحثی که بخاطر آسیب به سلامتی من توسط دانشگاه در دانشگاه بدون حضور و اطلاع من با ایشان صورت گرفته تشکیل دادند درصورتی که من تلفنا اعلام کردم اطلاع نداشتم و به من چه.
این کار بنظر من سو استفاده از قانون هست. و میخوام کلا این جلسه را لغو کنم. و ثابت کنم این جلسه غیرقانونی و سواستفاده از قانون هست. باید چکار کنم؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مکتوب نمودن دلایل تقاضای خود را به ایشان بدهید

سلام
اعلام تلفنی کافی نبوده و قابل استناد نیست باید رسما اعلام می کردید که در موضوع دخالتی نداشتید در نهایت چنانچه کمیته انضباطی به ضرر شما رای داد می توانید در دیوان عدالت اداری شکایت کنید
اما توصیه بنده این است که از در مصالحه وارد شوید نه از در مقابله چون دانشگاه برای شما سرنوشت ساز است