آیا من با این اوصاف محکوم میشوم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۲۷ #21429819

سلام

خانم هستم که در شکایت رابطه نامشروع از من شده توسط همسرم اگر اسکرین شات از تلگرام رو پرونده باشه که در ان بین چت ها عکس کاملا برهنه من وجود دارد و چهره ام مشخص است
چگونه اثبات میشود؟
و اون خط دلیت اکانت شده و یکسال قبل فروخته شده.
آیا محکومم؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به لحاظ آنکه دلیت اکانت شده . صرف اسکرین شات دلیل محکومیت نمی باشد

با سلام هیچ مشکلی برای شما پیش نمی آید مگر این که ادله و قرائن دیگری وجود داشته باشد که در صورت نیاز میتوانید با اینجانب تماس حاصل بفرمایید

انم هستم که در شکایت رابطه نامشروع از من شده توسط همسرم اگر اسکرین شات از تلگرام رو پرونده باشه که در ان بین چت ها عکس کاملا برهنه من وجود دارد و چهره ام مشخص است
چگونه اثبات میشود؟

توجه داشته باشید که تازمانی که خودتان اقرار نکنید این مواردی که گفتید ثابت نمی کند شما مرتکب فعل مجرمانه شده اید
و اون خط دلیت اکانت شده و یکسال قبل فروخته شده.
آیا محکومم؟

با این دلایل حکمی بر علیه شما صادر نمی شود
مگر دلایل دیگری ارائه شود و یا شما اقرار کنید

میتوانید منکر اسکرین شات ها شوید و عنون نمایید این تصاویر متعلق به شما نمیباشد .

صرف داشتن و ارائه اسکرین شات دلیل کافی برای محکومیت شما نیست و با توجه به نداشتن مدارک کافی شما نیز منکر رابطه نامشروع باشید . در ضمن در پرونده های منافی عفت دادگاه حق تحقیق و تفحص خارج از دلائل و مدارک ارائه شده ندارد