آیا دادگاه تجدید نظر رای دادگاه بدوی را قبول نداشته است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۴ #21381116

با سلام...
بنده در پرونده دادگاه بدوی به سه عنوان اتهامی متهم می باشم.بنده اعتراض کردم و پرونده در دادگاه تجدید نظر مطرح می باشد. ۴ سوال از وکلا و کارشناسان محترم داشتم.... ۱_با توجه به وقت رسیدگی پرونده بنده در دادگاه تجدید نظر که در تاریخ ۱۳۹۹/۱۲/۰۳ می باشد آیا امکان دارد درخواست بدم وقت رسیدگی تغییر بکند و زودتر جلسه برگزار بشه؟ ۲_ در متن ابلاغیه که فقط یک عنوان اتهامی را نوشته و اتهام های دیگر را ننوشته آیا به همین یک عنوان اتهامی رسیدگی میشه؟ ۳_آیا دادگاه تجدید نظر رای دادگاه بدوی را قبول نداشته و اینکه دلایل بنده مورد قبول بوده که وقت رسیدگی گذاشته است؟ ۴_آیا امکان برائت در وقت رسیدگی دادگاه تجدید نظر وجود دارد؟ 🙏🙏

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
امکان تغییر وقت رسیدگی به موعد زودتر برای شما وجود ندارد. عدم ذکر سایر اتهامات دلیل بر قبول نداشتن سایر اتهامات توسط دادگاه تجدید نظر نیست. در بعضی از جرائم تجدید نظر مکلف به تعیین وقت است و در بعضی از جرائم به صلاحدید تعیین وقت می نماید. اگر دلایل قابل قبولی ارائه کنید امکان برائت وجود دارد.