در صورت کسری میتوانم مابه التفاوت متراژ را بعد سند بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۵ #21226059

سلام آپارتمانی ۱۱۴ متر بقیمت کل سال ۹۷ خریداری و ۵۰ میلیون سر سند گذاشتیم قیمت به صورت متراژ نوشته نشد و الان بعد دو سال سند شده و فروشنده باید ۱۰ میلیون خسارت دیر کرد ۳۲۵ روز از قار روزی ۳۰ هزار تومن پرداخت کند به خاطر نوسانات قیمت روز و ترس از فروشنده الزام به سند نگرفتم بعد سند میتوانم خسارت دیر کرد نوشته شده در قولنامه را بگیرم و اینکه الان سند به جای ۱۱۴ متر نوشته
۳۶ /۱۰۹ متر متراژ بالکن۵/۴۲ و پارکینگ۸ و انباری۲/۶۴ هم نوشته آیا آپارتمان کسر متراژ دارد
در صورت کسری میتوانم مابه التفاوت متراژ را بعد سند بگیرم یا از کجا بفهمم که متراژ سند با متراژ مبایعه نامه تفاوتی دارد چون فروشنده قبل سند گفت که متراژ ۳/۵ اضافه شده و مابه التفاوت آن را در دفتر خانه گرفت و گفت خسارت را با اضافه متراژ حساب کردم و ۴۸ میلیون سر سند پرداخت شد و منم اعتماد کردم الان سند به دستم رسیده
به کجا مراجعه کنم و چه اقدامی میتوانم انجام دهم

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید معامله را فسخ نمایید یا همانگونه قبول نمایید و مطالبه ضررو زیان بنمایید.

- مطالبه خسارت تاخیر تعهد در هر زمانی میسر است .
- مطابق قانون خریدار یا باید به همان صورت معامله را بپذیرد و یا اقدام به فسخ نماید . شما نمیتوانید مطالبه مابه التفاوت متراژ را از فروشنده بنمائید .

سلام
بله هم میتوانید مطالبه خسارت تاخیر روزانه را درخواست کنید و هم با جلب نظر کارشناس که متراژ را تعیین کند مابه التفاوت را دریافت نمایید