آیا حکم برائت در دادگاه تجدیدنظر تایید میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳,۴۰۱ #21175616

در کیفرخواست صادر با استناد به مواد ۷۲۹ و ۷۳۴ و ۷۳۵ تقاضای مجازات یرای بنده شده بود که تونستم از دادگاه کیفری ۲ حکم برایت بگیرم. شاکی اعتراض زده پرونده رفته دادگاه تجدیدنظر. ۱) آیا حکم برائت در دادگاه تجدیدنظر تایید میشه؟ ۲) دادگاه تجدید نظر حضوری است یا غیر حضوری؟ ( ضمنا وقت رسیدگی تجدیدنظر تعیین شده ) ۳) آیا ارای دادگاه تجدیدنظر قطعی و غیر قابل اعتراض است؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادگاه های تجدید نظر کلا بدون حضور طرفین دعوی انجام میگیرد مگر در مواقع خاص ، که دادگاه صلاح بر حضور طرفین دعوی یا شهود انان بداند
در صورتی که طرف دعوی شما مدارکی بر ابطال حکم دادگاه بدوی ارایه ننموده باشد تجدید نظر نیز حکم دادگاه بدوی را تایید خواهد نمود

سلام
اصولا رایی که از سوی دادگاه بدوی صادر میشود در تحدید نظر هم با همان کیفیت قبل تایید خواهد شد ،

دادگاه تجدید نظر در صورتی که قرار مورد شکایت را مطابق با موازین قانونی تشخیص دهد آنرا تائید و در غیر این صورت با رد درخواست و تائید رای پرونده را به دادگاه بدوی اعاده خواهد کرد.اگر دادگاه وقت رسیدگی تعیین کرده و برای شما احضاریه صادر کرده باشد جلسه حضوری خواهد بود. ضمنا اعتراض به رای قطعی دادگاه تجدید نظر از طریق دیوان عالی کشور صورت میگیرد .