مدت زمان صدور نهایی رای دادگاه چقدر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۸ #21020464

سلام وقت بخیر. حدود ۴ماه میشه رای دادگاه صادر شده بعد از این که ۴۰ روز گذشت رفتم بزارم برای اجرا
گفتن فرستادیم استان تا جوابش بیاد رفتم اجرای احکام همین جواب رو دادن یبار میگن بخاطر کرونا که دیر میشه الان من باید چکار کنم شاید متهم کاری کرده و میخوان کار من رو بخوابونن. اگه پیش دادستانی برم قضیه پروندمو بگم چطوره خواهش میکنم جوابمو بدین بخدا سرگردون شدم نمیدونم چکار کنم پولم ندارم وکیل بگیرم
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
با توجه به شرایط کنونی اصولا تا یک ماه

اگر منظور از استان دادگاه تجدید نظر استان است یعنی از پرونده تجدید نظر خواهی شده و باید تا صدور رای دادگاه تجدید نظر صبر کنید
اما اگر از پرونده تجدید نظر خواهی نشده و رای قطعی شده است.باید درخواست صدور اجراییه از شما پذیرفته شود

با سلام
متاسفانه موضوع مشکل و روند دادرسی را دقیق قید ننموده اید
اگر حکم صادر شده و قطعی گردیده باشد میتوانید از طریق اجرای احکام اقدام به اجرای حکم نمایید و دادگاه ملزم به انجام تقاضای شما میباشد

سلام شما اصلا نگرلن نباشید حتما اعتراض شده رو رای از استان که برگرده قطعی میشه اگه سامانه ثنا داری گاهی اوقاط چکش کن