این متن ابلاغیه چیه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۴ #20974645

باسلام این متن چیه در تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۲۹ وقت نظارت به لحاظ عدم وصول پاسخ استعلام از سایر مراجع تجدید و برای تاریخ ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ تعیین گردید در مورد تخفیف مجازات زندان سرقت که سه ماه بلاتکلیف هی تمدید نظارت میکنند بااحترام

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت نظارت تا انجام تمام اقدامات مقتضی توسط قاضی پرونده تجدید میشود.

درود
وقت نظارت برای بازنگری پرونده توسط قاضی است.

دادکاه شاید از مرجعی استعلامی انجام داده

مطابق این متن ، ظاهرا دادگاه اقدام به استعلام نموده و هنوز پاسخ استعلام واصل نگردیده است . بدیهی است تا زمان وصول پاسخ استعلام امکان اظهارنظر و صدور رای وجود ندارد .