کدامیک از مراجع قضایی برای رسیدگی صالح میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۸۳ #20918

سلام
یه سوال داشتم میخواستم بدونم طبق ماده ی ۴۴ قانون اجرای احکام مدنی " اگر عین محکوم به در تصرف کسی غیر از محکوم‌علیه باشد این امر مانع
اقدامات اجرایی نیست مگر این که متصرف مدعی حقی از عین‌یا منافع آن بوده و دلائلی هم ارائه نماید در این صورت دادورز (‌مأمور اجرا) یک هفته به او مهلت می‌دهد تا به دادگاه صلاحیتدار مراجعه کند و در‌صورتی که ظرف پانزده روز از تاریخ مهلت مذکور قراری دائر به تأخیر اجرای حکم به قسمت اجرا ارائه نگردد عملیات اجرایی ادامه خواهد یافت."
میخواستم بدونم در صورتی که اصل دعوای پرونده در تجدید نظر قطعی شده باشد ، این شخص ثالت متصرف باید در دادگاه تجدیدنظر اعتراض کند یا دادگاه بدوی ؟ یعنی دادگاه صالح در این ماده کدام است ؟ دادگاه نخستین یا دادگاه صادر کننده ی حکم قطعی که همان تجدید نظر است ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه حکم صادره در دادگاه تجدید نظر برای اجرا و مطالبه عین محکوم به ،به دادگاه بدوی صادرکننده حکم بدوی فرستاده میشود،چنانچه شخص قالث مدعی حقی نسبت به عین محکوم به باشد باید دعوی خود را در دادگاه بدوی مطرح نمایند.

با احترام