شکایت کرد به استناد ماده ۱۹۷ حکم بر بی حقی خواهان صادر شد دوباره دوستم رفت با همون خواسته قبلی شکایت کرد باز رد شد؛ میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۳۴ #20855663

سلام
با دوستم قراری دادی داشتم به مشکل برخورد کردیم رفت شکایت کرد به استناد ماده ۱۹۷ آ.د.م و ۱۲۵۷ق.م حکم بر بی حقی خواهان صادر شد دوباره دوستم رفت با همون خواسته قبلی شکایت کرد باز شکایت رد شد بار سوم باز شکایت کرده به علت ایجاد مزاحمت از طریق شکایت میتونم ازش شکایت کیفری کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت داشتن مدارک و مستندات مدلل می توان شکایت نمود

با مطالبه حقوقی اشخاص ادعای ایجاد مزاحمت وجاهت قانونی ندارد و مطالبه حق اصل قانونی هر فردی میباشد ولی هر ادعایی نیاز ب اثبات دارد.قاعده البینه...

درود
خیر تظلم خواهی جرم نیست و شکایتی برای شما متصور نمی باشد.

سلام برای طرح شکایت نیاز به دلایل و مدارک محکمه پسند می باشد

مراجعه افراد به دادگاه برای دادرسی و عدالت خواهی و حق قانونی همه افراد جامعه است و مزاحمت محسوب نمی شود درصورتیکه هزینه ای بر شما تحمیل شود می توانید هزینه ها و خسارت هایی که به شما از باب شکایات مکرر وارد می شود را مطالبه نمایید .

دلیلی برای اثبات مزاحمت توسط ایشون وجود ندارد

هر شکایتی نیاز به اثبات دارد و صرف رد شدن دادخواست شما دلیل بر مزاحمت بر ایشان نیست.