درآمد همسر در میزان ‌نفقه تاثیر دارد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۹۶۹ #20532970

سلام
آیا میزان درآمد همسر در مقدار نفقه زن تاثیر داره یا نفقه فقط بر اساس ویژگی های زن تعیین میشه؟
و اگر درآمد همسر تاثیر داره آیا درصد تاثیر گذاریش بیشتر از تاثیر ویژگی های زن در تعیین نفقه است؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میزان نفقه بر اساس شان و موقیعیت زن در نظر گرفته می شود

بله نفقه زن تابعی است از شخصیت و شان و مقام زن و نیازمندی های او مثلا یک زن تحصیلکرده در تهران با یک زن بی سواد در یک شهرستان دور که هزینه زندگی در آن یک هزارم تهران است کاملا نفقه متفاوتی دارند .

در قانون شان زن مدنظر قرارگرفته ولی دررویه جاری دادگاهها درامدزوج مدنظر قرارداد می شود

خیر
اما در عمل کارشناس سوال می کند

با سلام نفقه یا میزانش در سند نکاحیه کاملا قید شده یا به صورت دقیق قید نشده است که با جلب نظر کارشناس امور نفقه با توجه نظر گرفتن شان و شخصیت زن هست
میزان درامد مرد تاثیر درروند پرداخت نفقه دارد که اگر ملائت مرد ثابت شود خب مجبور به پرداخت هست و اگر عدم توانایی مرد ثابت شود مرد دادخواست اعسار میزند و نفقه موجود قسط بندی میشود و زمان و فرصت بیشتر برای پرداختش به مرد میدهند پس درامد مرد در روند پرداخت انی یا اقساطی نفقه تاثیر گذار است

با سلام..
در ایخصوص طبق قانون، اساسا نفقه بر اساس شان و موقعیت اجتماعی و جایگاه هر زن تعیین می شود، ولی بر اساس یک رویه و قانون نانوشته،، معمولا کارشناسان به میزان درآمد زوج نیز توجه می نمایند..
موفق باشـید..

همه ی موارد را در نظر میگیرند و استطاعت مرد را هم در نظر میگیرند.چون بعید است خانمی که شان شخصیت بسیار بالایی دارد با یک مرد که توان مالی اش خییییلی پایین است ازدواج کرده باشد.و با این دید عرفی هردو را مد نظر قرار می دهند