آیا پیام صوتی و نوشتاری با داشتن عکس از مدرک، مدرک محصوب میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۸۷ #20499085

با سلام خسته نباشید. من مبلغ نسبتا زیادی به دوستم برای کاری دادم و برگه ای سر برگ دار به نام شرکتش که ذکر شده که این مبلغ داده شده رادریافت کردم/ بعد از مدتی که قرار شد پولم را بگیرم نتوانست پرداخت کند. و به خاطر دوستی من صبر کردم تا بعد 3 ماه نصف پول را داد .باقی پول به خاطر مشکل ایشان من تا عیدصبر کردم تا کارش درست بشه / اما الان پولم نمیده. 7 ماه شده. از ایشان فقط پیام های( صوتی و نوشتاری) که همه چی اشاره شده موجود هست به همراه عکس گرفته شده از برگه که موقع پرداخت پول گرفتم. آیا پیامهای واضح صوتی و عکس برگه(مدرک) و پبامهای نوشتاری مدرک محصوب می شود؟ تمامی پیامهای صوتی کامل موجود هست با عکس اصلی از مدرک.

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
بله با استناد به کپی یا اصل برگه ای که واریزی شما به ایشان مشخص شده است طرح دعوا کنید و صدای ضبط شده هم اماره ایست که به علم قاضی برای تصمیم گیری کمک میکند .