در صورت شکایت از آرایشگر، آیا نداشتن جواز کسب، دردسرساز خواهد بود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵,۱۵۴ #20434049

باسلام وقتتون بخیر
اگر از آرایشگاه شکایت بشه و آرایشگر پروانه کسب نداشته باشه، دادگاه ضمن رسیدگی به شکایت پروانه کسب رو هم میخواد و بابت نداشتن جواز مشکلی پیش میاد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون پروانه کسب ندارید . باپیگیری اتحادیه و اعلام به نیروی انتظامی ، محل کار پلمپ میشود

باسلام
موضوع شکایت خودراعنوان نکردید تا راهنمایی لازم صورت گیرد
ولی نداشتن جواز کسب تخلف صنفی است

مطابق ماده ۲۷ قانون نظام صنفی چنان‌چه محلی توسط شخص حقیقی یا حقوقی دایر شود که پروانه موقت یا دائم نداشته باشد، با اعلام اتحادیه راسا از طریق نیروی انتظامی پلمپ می‌شود.

نداشتن پروانه کسب تخلف صنفی محسوب می شود و واز طریق تعزیرات باید ورود پیدا کرد

مخاطب گرامی با سلام بهتر است نوع و موضوع شکایت و تخلفی که نسبت به متصدی آرایشگاه دارید دقیق تر بیان بفرمائید تا مشخص شود موضوع،کیفری است یا تخلف صنفی. تا در مورد نوع برخورد قانونی و مرجع آن راهنمایی لازم انجام شود.