به محض شروع من مبلغ را واریز می کنم، اگر اتفاقی بیوفتد من مقصر هستم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۵ #20354501

من مالک اپارتمان شش واحدی هستم. سقف طبقه ۴ به علت مشکل ایزوگام مشکل پیدا کرده. قرار شده یک شرکت بیاید و ایزوگام کند ولی مدیر ساختمان می گوید باید اول کل پول را بدهید تا ایزوگام کنم. اما من می کویم هنوز قرار دادی نبسته و کاری انجام نشده چرا باید پول بدهم و خواستم کار را شروع کنند به محض شروع من مبلغ را واریز می کنم. سوالم این است الان اگر اتفاقی بیوفتد من مقصر هستم؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
مشکلی که گریبانگیر نمیگردد ولی در عالم همسایگی بهتر است پرداخت نمایید تا خوشحساب و دیدگاه مثبتی داشته باشید

با سلام
اگر تمامی ساکنین اقدام به پرداخت نموده اند بهتر است شما نیز واریز نمایید .
در قانون آپارتمان ها ، اگر یکی یا دو تا از ساکنین همکاری ننمایند و شرایط بحرانی باشد لذا تمامی خسارت تعمیر را سایر ساکنین پرداخت مینمایند و سپس مدیر ساختمان بر علیه کسانی که حق شارز خود را جهت تعمیرات نداده اند اقدام قانونی مینمایند