عکس سند منزل را از طریق واتس آپ ارسال کردم، امکان سوءاستفاده از مدارک وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵,۳۷۴ #20331914

با سلام برای گرفتن مشاوره از کسی که به درستی نمیشناختم عکس مدارک و سند خانه را با واتس آپ ارسال کردم، در حال حاضر نگران سو استفاده آن شخص از مدارک و سند خانه هستم، به نظر شما میتونه سو استفاده کنه؟ من باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر امکان سواستفاده از عکس وجود ندارد

سلام
این سوال ذهن بسیاری از مردم را به خود مشغول کرده است و مراجعه کنندگان زیادی از من میپرسند که آیا امکان سوء استفاده از کپی شناسنامه، گذرنامه و یا اسناد مالکیت وجود دارد؟
در پاسخ باید گفت که در حالت عادی کپی سند دارای اعتبار نیست به علاوه کسی جزء صاحب سند نمیتواند از آن استفاده کند و یا آن را به دیگری منتقل کند. البته این به معنی عدم امکان سوء استفاده، جعل و کلاهبرداری توسط افراد شیاد نیست.
به هر حال بهتر است قبل از ارسال مدارک برای اشخاص ثالث از هویت ایشان مطمعن شوید.

باسلام، خیر امکان سو استفاده وجود ندارد

با سلام
خیر نمیتواند سو استفاده نماید.