یعنی این پرونده مختوم شده است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۵ #20278831

با سلام یک سوال داشتم برای من از سامانه ثنا یک ابلاغیه اومده که متنش نوشته..نیابت انجام و به دلیل عدم توفیق در جلب پرونده عطف به دستور دادیار محترم شعبه از آمار کسر و اعاده میگردد.من قبلا یک پرونده داشتم از شاکیم رضایت گرفتم ضمینه پرونده کردم الان یعنی این پرونده مختوم شده یا نه و هر وقت رفتم کرج شعبه که قاضی رو ببینم نبودن بد جلو درخونه سربازی اومد گفت حکم جلبم صادر شده بد چند وقت این ابلاغیه که متنش و بالا نوشتم اومده الان ینی تموم شده یا نه

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر.دادگاه نائب پرونده را برای دادگاه معطی نیابت عودت نموده است.

خیر صرفا پرونده به دادگاه اعطا کننده نیابت ارسال شده است لذا پرونده مختومه نیست

سلام
دادگاه اجرا کننده نیابت پرونده را به دادگاه اعطا کننده نیابت فرستاده و پرونده شما در حال بررسی است و مختومه نشده.

پرونده شما به صورت نیابتی بوده و الان دادگاه اجرا کننده نیابت پرونده را به دادگاه اعطا کننده نیابت فرستاده و این به معنی مختومه شدن پرونده نیست