🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

قیمومت و سرپرستی در صورت فوت پدر با چه کسی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۳۸۲

سلام
بنده دارای برادری با مشکل معلولیت ذهنی هستم
بعد از فوت پدر برای انتخاب سرپرست اقدام نمودیم
مادر را به عنوان سرپرست معرفی کردیم و دادگاهی در این زمینه تشکیل شده (پدر بزرگ بنده در قید حیات می باشند ولی حدودا 80 سال سن دارند و قادر به کنترل و مراقبت از برادرم نیستند خود ایشان برای جابجایی دو نفر باید کمکشان کنند)
اول سوالم این است که دلیل تشکیل دادگاه چیست (از مادر بهتر چه کسی می تواند وجود داشته باشد که دادگاه تشکیل شده)؟ در این دادگاه قاضی به دنبال چیست؟ چه سوالاتی مطرح می شود؟ غیر از مادرم و برادر معلولم چه کسانی باید حاضر باشند؟ نتیجه دادگاه به صورت کلی چه می تواند باشد؟ در آینده برای قیم دادگاه وظایفی تعیین میکند؟ و احیانا توضیح اضافی که میتواند به درک این موضوع کمک کند را در صورت امکان توضیح بدهید ممنونم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت فوت پدر، حق سرپرستی با مادر خواهد بود و برای تعیین قیم با مراجعه به دادگاه و تشخیص صلاحیت قیم توسط این مرجع شخص ذیصلاح انتخاب خواهد شد و میتوانید با استناد به عدم توانایی پدر بزرگ برای این امر مادر را به عنوان قیم معرفی نمایید.همچنین کلیه اقدامات قیم در امور مالی شخص تحت قیمومت باید با اطلاع دادگاه باشد.و مصلحت شخص باید در کلیه امور لحاظ گردد.

با احترام

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط