آیا من رای برائت گرفتم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۸ #20067718

با سلام در یک پرونده از من شکایت شده بود روز قبل پیامکی از دادگاه به من رسید و نوشته بود رای صادر شده وارد ثنا شدم ولی هیچ رایی نبود وارد خلاصه پرونده شدم و دیدم رای برائت برام صادر شده
ولی در قسمت اخر نوشته وقت نظارت دفتر برای دو ماه دیگه تعیین گردیده
میشه راهنمایی کنید که ایا من رای برائت گرفتم یا نه
و اگه رای گرفتم چرا باز وقت نظارت دادن
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : بله باتوجه به مطلبی که فرمودید تبرئه شدید اما مرحله تجدید نظر هم در در نظر داشته باشید چنانچه رای صادره در دادگاه تجدید نظر هم تایید شود معمولا تایید می شود در آن صورت شما به صورت قطعی تبرئه شده اید و اما در مورد وقت نظارت ولی هپلی پلی ربیعی رویه کلی تا صدور رای است که پرونده شما تا تاریخ ذکر شده مفتوح و در آن تاریخ در صورت عدم ادله یا مدرک جدیدیکه اتهام شما را به اثبات برساند از طریق دادستان دستور بایگانی و مختومه خواهد شد

بله رای برائت برای شما صادر شده،وقت نظارت، مربوط به زمانی است که طرفین در وقت نظارت دعوت نمی شوند و فقط یک تذکر و یادآوری برای رییس شعبه است تا پرونده را دوباره ملاحظه کرده و بررسی کند آیا کاری که مد نظرش بوده، انجام شده است یا خیر

سلام
ایا من رای برائت گرفتم یا نه ////بله رای برائت صادر شده در خلاصه پرونده
اگه رای گرفتم چرا باز وقت نظارت دادن////وقت نظارت اهمیتی ندارد
بنابراین وقت نظارت، مربوط به زمانی است که طرفین در وقت نظارت دعوت نمی شوند و فقط یک تذکر و یادآوری برای رییس شعبه است تا پرونده را دوباره ملاحظه کرده و بررسی کند آیا کاری که مد نظرش بوده، انجام شده است یا خیر
صدور رای توسط دادگاه یک سری تشریفات دارد که معمولا توسط دفاتر شعب و قضات دادگاه ها مراعات می شود. اگر پرونده نیاز به اقدام دیگری نداشته و آماده صدور رای باشد، قاضی ابتدا رای را به صورت دست نویس نوشته و پس از امضای آن برای اینکه به صورت دادنامه درآید، آن را در اختیار دفتر قرار می دهد.

سلام و عرض ادب. به احتمال زیاد رای به نفع شما صادر شده و بعد از ابلاغ رای به شما چنانچه رای به نفع شما بوده وقت نظارت باطل میشود. گاهی موارد این چنینی رخ میدهد جای نگرانی نیست.منتظر ابلاغ رای باشید.

احتمال زیاد رای برائت صادر شده و پس از ابلاغ رای وقت نظارت باطل می شود.