شاکی میتواند مجدد خانواده متهم را تهدید به بازپس گیری رضایت و گرفتن مجدد پول نماید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۱ #19974569

باسلام

آیا پس از اعلام رضایت خود در دادسرا و اعلام شدن رضایت به اجرای احکام زندان و برداشته شدن رد مال در حالی که سارق یک سوم مدت حبس را کشیده.

شاکی میتواند مجدد خانواده متهم را تهدید به بازپس گیری رضایت و گرفتن مجدد پول از طریق پیامک نماید؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس رضایت دادن امکان پس گرفتن آن وجود ندارد

در صورت قطعی عدول از گذشت ممکن نیست می توانید تحت عنوان تهدید از او شکایت کنید

با سلام و احترام
در صورت رضایت قطعی شاکی نمی تواند از آن عدول کند ودر صورت تهدید می توانید علیه ایشان شکایت نمایید

خیر نمیتواند چنین عملی انجام دهد و رضایت ایشان قابل عدول نیست .

سلام در صورت رضایت قطعی ، عدول از آن ممکن نیست و اگر شاکی تهدید یا توهین می کند می توانید با همین عناویا از او شکایت کنید .

پس از اخذ رضایت توسط شاکی . ایشان دبگر نمی تواند ازرضایت خویش عدول کند وجای نگرانی نیست