تعلق اجرت‌المثل در طلاق از جانب مرد و نشوز زن

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۱۵ #19869081

در طلاق از طرف مرد، اگر زن ناشزه باشد و درخواست طلاق به دلیل تخلف از وظایف زناشویی زن باشد، آیا به زن اجرت المثل تعلق می‌گیرد؟ در صورت تعلق، آیا همانند نفقه نیاز به دادخواست جداگانه دارد یا قاضی پرونده طلاق می‌تواند آن‌ را بررسی و صدور حکم نماید.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام؛
مطابق ماده ۳۳۶ قانون مدنی ،یکی از شرایط استحقاق زن به اجرت المثل ،عدم تخلف زن ازوظایف زناشویی و به عبارتی عدم نشوز زن است. بنابراین اگر زن ناشزه باشد مطابق قانون مستحق دریافت اجرت المثل نمی باشد.

درود بر شما ،مستحضر باشید که در این خصوص اجرت‌المثل با تصمیم قاضی به زوجه تعلق خواهد گرفت.

اجرت المثل به شما تعلق میگیرد و قاضی در رای طلاق نسبت به آن تصمیم گیری میکند.

سلام

بله اجرت المثل تعلق می گیرد و قاضی میتواند راسا در این خصوص تصمیم بگیرید
در این شرایط فقط زن مستحق اعمال شرط تنصیف دارایی نیست

سلام.نیاز به تعیین خواسته مجزا می باشد و با توجه به نظر کارشناس مورد رای قاضی قرار می‌گیرد.

سلام طلاق به دلیل تخلف از وظایف زناشویی زوجه فقط در بحث نفقه و شرط تنصیف دارایی موثر است و اجرت المثل در صورت مطالبه بنا به شرایطی مثل تعداد کودکان و مدت زوجیت و غیره قابل دریافت است