آیا این کارشناس گزارش خود را به دادگاه و مراجع قانونی دیگر مثل اداره مالیات هم ارائه می‌دهد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۲ #19801959

سلام و وقت بخیر،
یکی از آشنایان ما سهامدار یک شرکت سهامی خاص است. در حال حاضر بین سهامداران و مدیرعامل اختلاف پیش آمده است و مدیرعامل حاضر به پاسخگویی نیست و می‌گوید تنها در صورت شکایت قانونی پاسخ می‌دهد. سهامداران نمی‌خواهند کار به شکایت بکشد اما می‌خواهند بررسی کنند در گذشته شرکت چه اتفاقاتی افتاده است. در صورتی که یک کارشناس رسمی دادگستری حسابرسی را انجام دهد آیا این کارشناس گزارش خود را به دادگاه و مراجع قانونی دیگر مثل اداره مالیات هم ارائه می‌دهد؟؟ در صورتی که سهامداران بخواهند شکایت کنند روال شکایت به چه ترتیب است (به صرف نوشتن یک صورتجلسه برای شکایت می‌توان یکی از سهامداران را مسئول پیگیری شکایت کرد؟؟)
ممنون

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، از طریق بازرس شرکت اقدام کنید. ، همه وظایف قانونی مبنی بر نظارت بعهده اوست

کاارشناس صرفا نظریه خود را به دادگاه خواهد داد.

با عرض سلام
۱.شما میتوانید تقاضای تامین دلیل مطرح کنید
۲.کارشناس اگر بر طبق دستور مرجع قضایی معین شود پس از ارائه نظریه کارشناسی ،انرا را به مرجع قضایی نیز ارائه می‌دهد .
۳.کارشناس نباید نظریه کارشناسی را به مراجع دیگری نیز ارایه نماید.

سلام. کارشناس یا شرکت حسابرسی می تواند چنین کاری انجام دهد همچنین از طریق تامین دلیل نیز می توانید کارشناس حسابرسی درخواست کنید.‌ به یکی از سهامداران می توانید وکالت بدهید جهت انتخاب وکیل و پیگیری امور قضایی.

به مهر
اگر سهامداران بدون قرار کارشناسی دادگاه اقدام به حسابرسی نمایند هم می توانند از آن بعنوان ادله در اقدامات قضایی خود استفاده کنند

با سلام
کارشناس با دستور قضایی اقدام به اظهار نظر نموده و بر حسب دستور دادگاه ، نظر خود را به دادگاه ارایه خواهد نمود و کارشناس نمیتواند این نظریه را به مراجع دیگری نیز ارایه نماید

باسلام

۱) به صرف نوشتن یک صورتجلسه نمی توان یکی را مسئول پیگیری کرد

۲) کارشناس گزارش خود را به مرجعی می دهد که او را برای کارشناسی انتخاب کرده است.

۳) سهامداران همه وقت می توانند از وضعیت شرکت و صورتهای مالی اون مطلع باشند و مدیرعامل نمی تواند از این بابت مانعی ایجاد کند.