چطور اثبات کنم که مالک قبلی مرتکب استفاده غیر مجاز برق،شده است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۱۴ #19797042

بنده ملکی را با فروش طلا و همه چیزم خریدم پولشم دادم،بدهی شهرداری هم افتاده گردنم حالا هم مالک قبل برق دزدی کشیده بوده بنده هم اطلاعی نداشتم و از طریق دادگاه تحویل گرفتم و هنوز به علت بدهی شهرداری،سند ثبتی بنامم نشده هر چقدر میگویم که خلاف را اون کرده توی مغز اداره برق نمی ره اگر لطف کنید برای رضای خدا یه کمک به بنده بکنید.
حداقل یک ماده و تبصره قانونی به بنده اعلام نمایید که خدمت قاضی اعلام نمایم چون بنده خلافی نکردم از شرکت برق شکایت کردم که زور میگوید با این وضعیت خانواده ام بخدا خواب ندارم.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید بدهی را پرداخت بعد از مالک قبل مطالبه کنید.

بایستی بدهی اداره برق را مالک پرداخت کند و علیه متصرف و مقصر قبلی دادخواست دهد. شکایت از اداره برق وارد نیست.

دادخواستی تحت عنوان تامین دلیل ارائه کنید و با ارجاع امر به کارشناس رسمی مشخص خواهد شد از چه زمانی برق غیر قانونی اضافه شده یا کونتور دستکاری شده است