بعد از طلاق ایشان میتواند به استناد صدای ضبط شده از من شکایت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۶۴۹ #19742509

سلام
من زن متاهلی هستم که در آستانه طلاق توافقی هستم، سه سال پیش به همسرم خیانت کردم که ایشان متوجه شدند و زمانی که با هم صحبت میکردیم صدای من رو صبط کردن و در حقیقت از من اعتراف گرفتند و در پی ان بنده را در خانه به مدت سه سال حبس کرده و من را مجبور به بخشیدن مهریه ام کردند و تمام دارایی من را نیز از من گرفتند من یک دختر ۷ساله دارم که ایشان حصانت بچه را به من نمیدهند ولی بخاطر وابستگی فرزندم و تحصیل ایشان سرپرستی او را به من سپرده اند، سوال بنده این است ایا بعد از طلاق ایشان میتواند به استناد مدرکی (صدای صبط شده) از من شکایت کند یا تهدید یا اگر در اینده ازدواج کنم و دخترم نخواهد با ایشان زندگی کند ان را به دخترم نشان دهد؟ اگر بعد از طلاق شکایت کند من محکوم میشوم یا بعد از طلاق همه چیز تمام شده است؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صدای ضبط شده به تنهایی دلیل محسوب نمیشود

سلام
صدای ضبط شده قابل استناد نیست.