ازدواج مجدد کردم؛ شوهرم بره سوپیشینه بخواد مشکل ساز میشه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۴۸ #19633781

سلام
من بهمن ۹۸ بخاطر اینکه شوهر داشتم و رابطه نامشروع داشتم ۴۵ شلاق خوردم الان ازدواج مجدد کردم شوهرم بره سوپیشینه بخواد مشکل ساز میشه؟ واسه پاسپورت گرفتن مسئله دار میشه؟
درضمن همون یک پرونده در طول عمرم داشتم، ممنون میشم به سوالم پاسخ بدید 🌺

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سوپیشینه فقط باحکم دادگاه ومرجع قضایی مشخص میشود.

مسله شخصی است و ارتباطی به همسر شما ندارد و درخواست استعلام او از سوپیشینه شما رد می شود گرچه عمل شما محکومیت کیفری موثر نیست و در سوپیشنه درج نمی گردد.

شما با این مجازات دارای سوپیشینه می باشید و عواقبی برای شما در پی خواهد داشت

با درود خیر جای نگرانی نیست و ارتباطی به شوهرتان ندارد

نظر ب اصل شخصی بودن مجازات هر مجازاتی متوجه مسبب آن است و نه کس دیگری.ایام بکام

سلام
براساس اصل شخصی و فردی کردن مجازات‌ها هر کس به نسبت جرمی که انجام داده به سزای اعمالش میرسد. پس زوج ارتباطی با زوجه ندارد

خیر نگران نباشید اصلا برای شما هم سو پیشنه درج نخواهد شد و به طور کلی اگر هم در سجل شما قرار می گرفت به همسر شما ارتباط پیدا نمی کرد در خصوص پاسپورت هم مشکلی ایجاد نمی شود