با کد ملی من سیم کارت ثبت شده که من ازش بی اطلاع بودم؛ از کجا میتونم پیگیری کنم که چه کسی این کار رو کرده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۴ #19596850

سلام.
من خودم به محل کارم شک دارم چون اطلاعات و عکس رنگی شناسنامم ( با گوشی از شناسنامم عکس گرفتن) هم دارند و کارشون وام و ضامن و...هستند و روز اول کاری با من تماس گرفته شد که می‌گفت از بانک هستم و تعداد حساب های منو میدونست و میگفت که شماره حسابی که میخان پول برات واریز بشه برو بگین و خودشو درست معرفی نمیکرد. و چون حدود یک هفته بعد از اینکه سرکار رفتم این خط ثبت شده.و آیا میشه از محل کارم رسید بگیرم که عکس شناسنامم رو دارند؟من برای جلوگیری از خطرات احتمالی باید چکار کنم؟ا

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به شماره سیم کارت میتوانید از شرکت مربوطه اطلاع حاصل نموده و پس از آن می توانید شکایت جعل را مطرح کنید

میتونید سیم کارت رو بسوزونید و شکایت کیفری جعل مطرح کنید.

باسلام
ازطریق اپراتور مربوطه اقدام به سوزاندن سیم کارت کنید وبامراجعه به دفترخدمات الکترونیک قضایی دادخواست جعل دهید

درود ببینید اگر مشکل سیم کارته که برید بسوزونیدش با کاارت ملیتون از اون نظر مسئله ای نیست اما شما هر مدرکی تحویل بدی میتونی رسیدش رو دریافت کنید از این نظر هم منعی ندارید اما اگر مشکوک به جعل هستید باید دلایل و مستندات کافی داشته باشید تا بتونید اقامه دعوی کنید وگرنه منع تعقیب صادر میشه

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، مراجعه کنید به نمایندگی شرکت مربوطه و سیم‌کارت رو بسوزانید و بعد از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت جعل مطرح کنید