ابطال حکم جلب سیار برای آدرس مشخص امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۴۵ #19585504

با سلام
پدر بنده به علت بدهی متواری شده است و یکی از طلبکاران دو سه سال است که با حکم جلب سیار به طور مداوم پلیس به منزل ما و پدربزرگم می‌آورد.
پدر من در این دو سه سال هرگز به منزل نیامده است و این فرد به دروغ هر بار می گوید که او را مشاهده کرده است.
به طوریکه پلیس هم از دست این فرد کلافه شده است و به سختی با او همکاری می کند و گاهی فقط یک سرباز به همراه او می فرستد.
در ضمن این فرد رباخوار است و پدربزرگم بارها تلاش کرده است تا با دادن اصل مبلغ بدهی، پولش را پرداخت کند اما او اصرار بر دریافت مبلغ چکی دارد که بابت تضمین گرفته است.
برای قسط بندی بدهی هم به دادگستری مراجعه کردیم اما به ما اعلام شد که یک بخشی از بدهی ابتدا باید به حساب قوه قضاییه واریز شود که از توان ما خارج بود.
با توجه به این که هیچ امیدی برای توافق با طلبکار نداریم و همچنین سال هاست با ورود پلیس به منزل از ما سلب آسایش شده است و هیچگاه در گزارش پلیس مدرکی دال بر حضور پدرم وجود نداشته، امکان این وجود ندارد که حکم جلب سیار برای منزل ما و پدربزرگم باطل شود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تمدیدحکم جلب توسط مقام قضایی قابل شکایت نیست .‌
اگر واقعا شاکی برای شما ایجاد مزاحمت می کند به بهانه جلب ، شما می توانید درصورت داشتن دوشاهد از شاکی که دارنده برگ جلب است شکایت مزاحمت راطرح کنید دردادسرا

رویه حاکم آن هست که پس از صدور چندین بار تمدید برگ جلل و عدم جلب متهم ، برگ جلب تمدید نمیشود