یک فرم مبنی بر استرداد جهیزیه برای برادرم فرستادن، اکثر جهاز رو خانوم خودش به علت کمبود جا یا فروخته به غریبه یا داده به اقوامش، چه باید کنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۴ #19539224

با سلام،
خانم برادر من بدون اجازه برادرم از خونه رفته و درخواست مهریه داده، و الان هم یک فرم مبنی بر استرداد جهیزیه برای برادرم فرستادن، اکثر جهاز رو خانوم خودش به علت کمبود جا یا فروخته به غریبه یا داده به اقوامش، مقداریشون رو هم پدرم خریده و پول بهشون داده، ایشون با رضایت کامل رفتن فروختن برای زندگی و برادرم همراهش بوده، الان بعد ۸ سال چنین کرده؟ برادرم تازه فرم عدم تمکین گرفته و زیر نظر بهزیستیه و اه در بیاط نداره، و هیچ اجباری نداشته که خانم بخاد جهاز بفروشه و خانوم با رضایت فروخته الان داره تهمت میزنه، برادرم چکار میتونه بکنه؟ ۱۷ ابان دادگاه دارن برای استرداد جهیزیه ای که خانوم خودش فروخته و خرج کرده برای زندگی الان وقت جدایی طلبکار شده... لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برادر شما موظف به استرداد جهازی هستند که در حال حاضر در منزلشون هست نه وسایلی که فروخته شده یا تلف شده است.
با حضور شهود یا سایر ادله و مدارک این موضوع رو در دادگاه به سمع و نظر قاضی محترم برسانید.
موفق باشید

سلام و ارادت
شما میتوانید با شهادت شهود ادعای ایشان را رد کنید

باارسال فرم قابل اثبات نیست بایدبامدرک ازجمله،فاکتورمعتبرممهوربامهر،سیاهه ویاشهود،وخانمش بایداثبات کنه که جهیزیه اش توسط برادرشمامنتقل ویافروخته شده است،باراثبات با کسی است که مدعیه،یعنی خانمش.

سلام
ادعای زوجه مبنی بر استرداد جهیزیه به صرف ارسال فرم ثابت نمی شود و باید حتما دلایل کافی مثل فاکتور خرید و غیره داشته باشند برادر شما می تواند با ارائه شهود ثابت کند جهیزیه توسط خود خانم منتقل شده است.

با سلام
اگر جهیزیه رو فروخته وپول آن را خرج زندگی مشترک کرده می تواند تامین خواسته کند چون جهیزیه مال زن هست واگر با میل خودش فروخته باید اثبات شود وگرنه باید پول جهیزیه ی فروخته شده را برادرتون یا یکجا یا اقساطی بپردازد