معنی کسر از آمار در شکایت تحصیل مال از طریق نامشروع

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۸ #19470650

سلام، فردی از بنده با اتهامات ذیل شکایت کرده بود که من مستنداتی رو به دادگاه ارائه دادم و الان داخل سامانه این جمله رو نوشته ولی ابلاغیه جدیدی برام نیومده. الان این یعنی من متهم شدم یا تبرئه؟
نسبت به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع یا سوءاستفاده و تقلب از امتیازات و کلاهبرداری طی شماره ... مورخ ۱۴۰۳/۰۱/۲۵ کسر از آمار گردید.

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، منتظر ابلاغ باشید .

با سلام
منتظر بمانید تا ابلاغیه جدید برای شما ارسال شود.

باسلام
پرونده در پایان ماه به شعبه ارجاع شده و شعبه هم به دلیل عدم ارائه امار منفی به صورت موقت کسر از امار زده تا مجدد در ابتدای ماه جاری ثبت و به دستور بازپرس یا دادیار مربوطه رسیدگی شود و این به معنی صدور کیفرخواست متهم بودن و یا منع تعقیب یعنی برائت شما نیست

سلام منتظر ابلاغ جدید بمانید.

با سلام
از این عبارت نمی توان استنباط صحیحی داشت، منتظر ابلاغ باشید.

سلام نمیتوان با این جمله در خصوص نتیجه اظهارنظر نمود

با سلام،این جملات صرفا برای امور اداری و دفتری دادگستری هست منتظر ابلاغیه بمونید.