آیا هیئت مدیره ساختمان بدون جلسه عمومی میتوانند در مورد مشاعات آپارتمان تصمیم بگیرند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۵۲۳ #19459638

با سلام و خسته نباشید
من تو یه مجتمع ۴۴ واحدی زندگی میکنم که به تازگی هیئت مدیره انتخاب شده و بدون اینکه مجمع عمومی تشکیل بدهند تصمیماتی در مورد ساختمان میگیرند یکی از این تصمیمات نصب سیستم کدینگ به آسانسور میباشد با توجه به این که شرکت سازنده بدهی قبلی به شرکت سازنده آسانسور داشته الان هیت مدیره با این کار ساکنین رو مجبور به پرداخت هزینه میکنه و تا کسی هزینه ای که اصلا معلوم نیست برای چی هست پرداخت نکنه کد طبقه مالک رو اعلام نمیکنه
و در مورد هزینه شارژ هم هیچ گونه اطلاعاتی نمیدن که این مبالغ برای چی هست هم شارژ میگیرن هم هزینه آب و برق مشترک
آیا این کار قانونی هست ؟
اگر نیست چطور میشه شکایت کرد؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید تصمیم درباره مشاعات باید با حضور تمامی همسایگان اتخاذ شود.

هیئت مدیره تنها در حیطه اختیاراتی که مجمع عمومی به آنها داده اند می توانند اقدام کنند زیرا جمع کردن مجمع عمومی برای هر کاری ممکن نیست
اما حق ندارند هر کاری را سر خود انجام دهند بدون آنکه مجمع این اختیار را به ایشان داده باشند
در ضمن شما می توانیدبه شورای حل اختلاف و در مرحله بعد دادگاه اعتراض کنید

تصمیمات هیئت مدیره ساختمان بدون تشکیل مجمع عمومی مالکین قانونی نیست .

تقاضای تشکیل مجمع عمومی مالکین را بدهید .

شما میتوانید به تصمیمات اعتراض کنید چون بدون حضور شما گرفته شده است

با سلام و احترام
تصمیم درباره مشاعات باید با حضور تمامی همسایگان اتخاذ شود وگرنه تصرف غیر قانونی در مشاعات تلقی می شود و قابل اعتراض و پیگیری می باشد

بایستی این تصمیمات با برگزاری مجمع انجام بشود و اینکار ایشان قانونی نیست