مبدا محاسبه خسارت تاخیر در تادیه؛ وجه مشمول مقررات روابط کارگری و کارفرمایی از چه تاریخی است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۳۴ #19430374

با سلام،
آیا دادخواست مربوط به اخذ خسارت را باید به اداره کار داد یا دادگستری؟ با تشکر

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام،۱_دوست عزیزوفق رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری شمامیتوانیدازطریق شورای حل اختلاف جهت محاسبه
ودریافت خسارت تاخیرتادیه اقدام نمایید
۲_مبنای محاسبه
الف)درصورتیکه شمانسبت به رای هیات تشخیص تجدیدنظرخواهی نکرده باشیدمبنای محاسبه ازتاریخ صودررای هیات تشخیص می باشد
ب)درصورتیکه شمانسبت به رای هیات تشخیص معترض بوده باشیدمبنای محاسبه تاخیرتادیه رای هیات حل اختلاف خواهدبود.
موفق باشید

حقوق کارگر مشمول خسارت تاخیر تادیه در هیچکدام از محاکم نمیباشد

مشمول قواعد عمومی مطالبه است و دلیلی برای عدم تعلق خسارت وجود ندارد منتها برخی قضات خسارات ماهانه را احتساب نمی کنند یعنی فقط سالانه خسارت تاخیر را قبول دارند.

با درود..
اصولا حق و حقوق کارگری ناشی از روابط کارگر و کارفرمایی در صورت طرح در اداره کار و یا دادگستری مشمول خسارات تاخیر تادیه نمی گردد..
موفق باشید..

درود بر شما، حقوق کارگری شامل خسارت تاخیر در تادیه نخواهد بود.

حقوق کارگری مشمول تاخیر تادیه نمی باشد
چه در اداره کار و چه در دادگستری

حقوق کارگری مشمول خسارت تاخیر تادیه نمی باشد