باید این مبلغ توسط چه کسی باید پرداخت شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۹۳ #19428964

با سلام وقت به خیر
من دو سال پیش ملکی را خریدم که رهن بانک بود که الان فک رهن شده
دو سال قبل که من شکایت کردم رای داوری به الزام به تنظیم سند بود و ملک را به نفع من بازداشت دائم کردن و در استعلام نوشته به مبلغ ۲۵ میلیون تومن بازداشت هست.
چرا داور چنین مبلغی گذاشته؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد.

بادرودوسلام باید مدارک و مستندات بررسی شود.

برای پاسخ دقیق بایدمفاد قرارداد و متن رای داوری بررسی شود

درود
پاسخ نیازمند بررسی مدارک است.

باید مفاد قرارداد و رای داور بررسی شود تا بتوان نظر داد

این مبلغ میتواند بدنبال مطالبه شما مشخص شده باشد یعنی سند در ازای مبلغ ۲۵میلیون تومان که میتواند مانده ثمن و یا حتی میزان مانده مبلغ بدهی وام بانکی باشد . برای پاسخ دقیق بررسی مدارک لازم است.

پاسخ به سوال شما نیازمند بررسی مفاد قرارداد و متن رای داوری می باشد .