مادر فرزندانم از ملاقات و بردن فرزندان در روز جمعه امتناع می کند، آیا کار ایشان قانونی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۱ #19362277

حضانت دو فرزند دخترم بر عهده مادر شان می باشد و ملاقات فرزندانم از عصر روز پنجشنبه تا عصر روز جمعه تعیین شده است در روزهایی که عصر پنجشنبه فرصت نکنم برای ملاقات و بردن فرزندانم برسم مادر فرزندانم از ملاقات و بردن فرزندان در روز جمعه که صبح ببرم شان و عصر جمعه برگردانم انها را امتناع و جلوگیری می کند آیا این کار ایشان قانونی است؟ و در صورتی که غیر قانونی است چه اقدامی بایستی بکنم؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بهتر است موضوع را به دادگاه اطلاع داده و از کلانتری پیگیری نمایید

طبق مواد ۵۴ قانون‌حمایت از خانواده و ماده۶۳۲ قانون تعزیرات عمل وی فاقد وجاهت قانونی است و می توانید علیه وی شکایت نمایید

وفق ماده ۵۴ قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۹۱ هرگاه مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و درصورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می شود.
وفق ماده ۶۳۲ کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ اگر کسی از دادن طفلی که به او سپرده شده است در موقع مطالبه اشخاصی که قانونا حق مطالبه دارند امتناع کند به ‌مجازات از سه ماه تا شش ماه حبس یا به جزای نقدی از یک میلیون‌ و پانصد هزار تا سه میلیون ریال محکوم خواهد شد.