شکایت از مامور که از موقعیت شغلی خود سو استفاده نموده و مصداق خیانت هست؛ چگونه است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۷۳ #19299333

سلام و عرض احترام
یکی از بستگان ما در اطلاعات ناجا مشغول به کار هست و از موقعیت شغلی خود سوء استفاده کرده و تمام و کمال، اطلاعات شخصی زندگی من را از امار اینترنت تا شرکت های ثبتی و... را در اورده و علاوه بر این این اطلاعات را در اختیار سایر بستگان نیز قرار داده و حریم خصوصی من را فاش کرده و حالا راه شکایت از چنین فردی چیست؟ ایا بایستی به حفاظت اطلاعات ناجا گزارش ارسال کنم؟
خواهشمندم عزیزانی که توان پاسخ دارند راهنمایی نمایند

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود ببینید میتونید از طریق دادسرای نیروهای مسلح اقدام کنید اما باید مدارک و مستنداتتون کامل باشه تا ایشون محکوم شه مثلا در خصوص شرکت های ثبتی ایشون نیاز نداشته از موقعیتش استفاده کنه تمام شرکت ها و اعضای آن باید به اطلاع کلیه عموم برسد و راه دستیابی همه از طریق سامانه های مختلف باز هست اما در خصوص اطلاعات شبکه های مجازی شما باید بتونید ثابت کنید که از طریق موقعیتش به آن ها دسترسی پیدا کرده نه از طرق دیگه مثلا ممکنه شخص ادعا کنه ک از خودتون گرفته باید در جواب تمام ادعاهای آتی ایشون پاسخ داشته باشید

اگر مدرکی برای اثبات گفته هایتان دارید میتوانید از طریق دادسرای نظامی اقدام کنید

استفاده از عناوین دولتی بوده و از طریق دادسرای نظامی قابل پیگیری است

سلام
میتونید از طریق حفاظت و دادسرای نظامی شکایت کنید.

در صورتی ک مدارک قابل استناد و مستدلی دارید پیشنهاد میشود برای جرم سواستفاده از طریق دادسرای نیروهای مسلح پیگیر باشید جرم مذکور در صورت اثبات حسب مورد مجازاتی از قبیل حبس و جزای نقدی خواهد داشت

سلام جرم عمومی هست و در راستای وظایف نبوده ، میتونید از طریق حفاظت و دادسرای نظامی شکایت کنید

عمل مامور یاد شده مصداق جرایم انجام یافته در فصل دهم قانون مجازات اسلامی بوده و دارای مجازات حبس و جزای نقدی خواهد بود