چگونگی باز کردن حساب ثنا برای فرد ایرانی که در خارج از کشور زندگی می کند را بیان کنید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۳۳ #19259083

با سلام و احترام

ایرانیان مقیم خارج از کشور برای استفاده از سیستم سراسری و قضایی ثنا نیازمند ثبت نام در این سیستم می باشند ولیکن دسترسی و ثبت نام در آن در خازج از کشور میسر نیست.
بنده با تابعیت ایرانی و آدرس محل اقامت ایران قید شده در گذرنامه در خارج از کشور در حال زندگی می باشم ولی برای امور قضایی نیاز به باز کردن حساب ثنا در ایران برای پیگیری امور قضایی بصورت الکترونیک می باشم. چگونه میتوانم با اتخاذ وکیل این حساب ثنا را باز کنم؟
چگونه میتوان در ثنا ثبت نام و استفاده کرد و پیگیری اظهار و یا ابلاغ اوراق قضائی به ایرانیان مقیم خارج از کشور برای مسایل زندگی خود در ایران و خارج از ایران چگونه می باشد؟ آیا با اخذ وکیل یا ارسال وکالت نامه تام برای مراجعه به مراکز لازم به اعضای خانواده ایشان میتوانند به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و از طرف بنده ثبت ثنا انجام دهند و اظهاز نامه دعوت به تمکین را ارسال کنند؟
متشکرم.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ضمن اخذ وکیل دادگستری یا اعطای وکالت کامل به شخص مورد اعتماد در ایران ، می توانید اینکار را انجام دهید.

با اخذ وکیل دادگستری یا اعطای وکالت کامل به شخص مورد اعتماد در ایران میتوانید اینکار را انجام دهید

سلام. امکان ثبت نام خود شخص شما وجود ندارد اما می توانید برای ثبت دادخواست به یکی از اعضای خانواده اتان وکالت دهید تا وی به دفتر خدمات ویژه قضایی رفته و با مجوز خاص، دادخواست یا اظهارنامه از طرف شما ارسال کند.‌ همچنین می توانید در ایران به وکیل دادگستری از طریق همان فامیل یا مستقیما وکالت دهید که او از طریق سامانه خودکاربری وکیل، با مجوز ثبت بدون نیاز به ثنا و به استناد آن وکالتنامه، اظهارنامه و... را برایتان ثبت کند.