پس گرفتن سه دنگ خانه ای که به نام خانمم زده ام, امکانش هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۴۴ #19240010

چند وقت پیش با خانمم مشکل داشتیم و خانمم شرط برگشت را زدن سه دنگ خانه را به نام خودش گذاشت. و بی در سند هیچ اسمی لز قیمت خانه برده نشده و در سند هم ذکر نشده که من آن را به خانمم هبه کرده ام.حالا درخواست طلاق داده آیا میتوانم پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر بتوانید هبه را اثبات کنید امکان آن وجود دارد.

با سلام .
باید هبه را اثبات کرد

بحث هبه کاملا جدای از ثبت سند می باشد.

در صورتی که هبه باشد قابل رجوع است و در صورتیکه به اسم زوجه ثبت نموده باشید فقط با توافق ایشان قابل استرداد است

بله
اگر هبه کردید امکان استرداد وجود داره

با سلام واحترام چنانچه اثبات نمایید هبه بوده و شرایط رجوع هم وجود داشته باشد می توانیید رجوع کنید بهتر است با دلیل و مدرک جهت بررسی بیشتر با مدارک به صورت حضوری به یکی از همکاران ما مراجعه نمایید موفق و پیروز باشید

با سلام.اگر بتوانید هبه را ثابت کنید.رجوع از هبه ممکن است.و ذکر نکرده‌اید که این انتقال قولنامه ای بوده یا در دفاتر اسناد رسمی .

درود بر شما، چنانچه بتوانید اثبات کنید که هبه بوده، قابل رجوع و استرداد خواهد بود.