آیا می‌تواند این چهار ماه بنده حبس نروم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۷ #19092726

با توجه به اینکه در قانون به صراحت آمده است:
«قاضی اجرای احکام با هدف فردی ساختن مجازات‌ها وارد سیستم کیفری شده و در زمینه نهاد تعلیق، تعویق صدور حکم، آزادی مشروط، نیمه آزادی، مجازات‌های جایگزین حبس، دارای وظایف و اختیاراتی است. با توجه به اختیاراتی که در قانون در نظر گرفته شده است،قاضی اجرای احکام میتواند در اصلاح و درمان و باز اجتماعی کردن محکومین به عنوان یکی از بهترین اهداف مجازات‌ها نقش مهمی را ایفا نماید» دوسال حبس

از ۲ سال حبس تعزیزی که محکوم شده ام یک سال و نیم آن به مدت ۲ سال تعلیق شد و ۶ ماه حبس باقی ماند.
. تسلیم به رای شدم و یک چهارم تخفیف شامل حالم شد یعنی الان باید ۴ ماه و پانزده روز حبس بروم با توجه به اختیاراتی که قانون برای قاضی اجرای احکام قائل شده است آیا می‌تواند این چهار ماه بنده را کاری کند حبس نروم

با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

امکان پیگیری از طریق قانونی خاصی وجود دارد از جمله طریق منعکس در ماده ۵۰۲

سلام
در صورتی که به زندان نروید، ضمن حکم جلب ، وثیقه شما ضبط خواهد شد.بهتر است خودتون رو معرفی کنید و تعلیق یا تخفیف بستگی ب رفتار شما ونظر قاضی در طول دوران حبس خواهد داشت.

شما باید برای تحمل مجازات حبس به زندان بروید و قاضی ناظر زندان می تواند درخواست تعلیق اجرای حبس را از دادگاه صادر کننده رای قطعی بخواهد

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، در صورت عدم معرفی خود ، ضمن جلب ، وثیقه شما ضبط خواهد شد

لزوما ابتدا خود را ب زندان معرفی کنید و تعلیق یا تخفیف و....بستگی ب رفتار شما و مصلحت و نظر قاضی در طول دوران حبس خواهد داشت

امکان موافقت با مرخصی پس از معرفی شما به زندان و شروع رسمی اجرای حکم وجود دارد . همچنین قاضی ناظر زندان امکان و اختیار درخواست تعلیق را نیز از قاضی صادرکننده رای دارد .

البته اتهام رو ذکر نکردید چنانچه جرم ارتکابی قابل گذشت باشد با اخذ رضایت محکوم له در راستای مقررات ماده ۵۰۵ قانون آیین دادرسی کیفری قاضی اجرای احکام مبادرت به صدور قرار موقوفی اجرا نموده و حکم حبس اجرا نخواهد شد و چنانچه غیرقابل گذشت باشد به تکلیف ماده ۴۸۳ همان قانون عمل شده و پرونده جهت تخفیف مجازات به دادگاه صادر کننده رای قطعی ارسال و قطع به یقین با توجه به قلت میزان حبس تبدیل به جزای نقدی خواهد شد