الان من میتوانم زندان خود را به تعلیق یا جریمه تبدیل کنم چه باید بکنم تا زندان نروم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۳ #19078670

دو سال و دو ماه زندان بخاطر معاونت در سرقت برایم داده شده که با اینکه من راننده شخصی تاکسی بودم بخاطر اتهام سارق به شریک بودن بنده در کار او این رای صادر و قطعی شده ولی الان از شاکیان رضایت گرفته ام چون باور دارند که من هیچ کاری نکردم
الان من میتوانم زندان خود را به تعلیق یا جریمه تبدیل کنم چه باید بکنم تا زندان نروم؟
پرونده به اجرای احکام هنوز نرفته ولی در این روزها وقت وقته برود چاره من چیست ممنون اگر راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید از دادگاه تقاضای تعلیق اجرای مجازات را نمایید

سلام. میتونید از دادگاه درخواست تعلیق مجازات کنید. به جریمه نمیتوانید تبدیلش کنید چون شامل درجه محازات شما نمیشود..فقط هر چه زود اقدام کنید، چون درصورتی که اگر حتی یه روز هم حکمتون اجرا شود بایستی بعد از تحمل یک سوم مجازاتتون درخواست تعلیق بکنید