رضایت محضری مگر موجب مختومه شدن پرونده نیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۹ #19065211

سلام
شخصی بابت چک امانتی اقدام کرد و دادگاه چون من نرفتم منو محکوم به پرداخت کرد و تقریبا یک و خورده هزینه دادرسی شد ولی به علاوه اصل مبلغ چک ولی با توجه به شکایت خیانت در امانت که از طرف کردم طرف اومد رضایت نامه محضری به من داد که دیگه هیچ حقی در مورد این چک نداره الان بعد چند ماه تو سایت سخا داشتم دنبال یه پرونده میگشتم که تو روند کار این پرونده نوشته پرونده با علت طرح رسیدگی بدوی نسبت به خواسته های مطالبه خسارت دادرسی و مطالبه خسارت دادرسی و مطالبه وجه چک مجددا ثبت گردید این یعنی چی رضایتنامه را من رو پرونده گذاشتم یعنی دوباره پرونده به جریان افتاده

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، ضمن مراجعه به شعبه دادگاه نسبت به استعلام در خصوص طرفین و موضوع پرونده اقدام کنید ،ممکنه موضوع غیر از بحث فعلی باشه

باید دید که شما پرونده مشابهی دردادگاه ندارید اگر فقط این پرونده است وکل مبلغ را پرداخت کردید که حقی بابت طرح مجدد شکایت ندارد وممکن است طرح دعوی آن بعلت چیز دیگری است به هرحال باید پرونده را بررسی ومطالعه کرد

سلام و ‌درود، اقامه ی مجدد دعوای پیشین در صورت بخشیدن مبلغ چک دیگر امکان ندارد، اما در صورت صرف نظر کردن از دعوا نه مبلغ چک، امکان اقامه مجدد می باشد؛ برای مشخص نمودن این موضوع باید خواهان و چک موردنظر را جویا شد؛ موفق باشید.

سلام باید بررسی شود خواهان و خوانده پرونده مذکور چه کسانی هستند و در ضمن باید دیدخواسته بابت همان فقره چک است