دریافت حق کار موقت بدون قرارداد از آموزشگاه به چه صورت انجام شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۱ #19049116

سلام
من به میزان ۷۰ ساعت تدریس برای آموزشگاهی بدون قرارداد داشتم حالا در زمان دریافت پول مسئول آموزشگاه پرداخت انجام نمیده و بهانه های مختلف میاره که فقط پول پرداخت نکنه، راه حل قانونی میفرمایین؟
ممنونم

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه مجموع مطالبه مبالغ شما بیش از بیست میلیون تومان اس از دادگاه والا از شورای حل اختلاف دادخواست مطالبه حق الزحمه را در خواست کنید

چنانچه مجموع خواسته شما کمتر از۲۰ میلیون تومان است در شورای حل اختلاف و برای موارد بالاتر در دادگاه عمومی حقوقی طرح دعوای مطالبه حق تدریس نمایید.

با سلام به اداره کار مراجعه و طرح شکایت نمایید منتها دقت داشته باشید که می بایست از ادله و شهود خویش مبنی بر کارگر بودن و میزان ساعات کار را نیز حتما ضمیمه نمایید

مطالبه حقوق ازاداره کار

دادخواست مطالبه در اداره کار مطرح نمایید

با سلام
با توجه به عدم وجود قرارداد لازم است بدوا از طریق ارسال اظهارنامه از مسول اموزشگاه رسما پرداخت حق الزحمه خودرا مطالبه نمایید ودر صورت عدم پرداخت میتوانید در صورتیکه مبلغ کمتراز۲۰ میلیون تومان است از طریق شورای حل اختلاف نسبت به مطالبه اقدام نمایید