از چه طریقی می توانم الزام به تنظیم سند خودرو از فروشنده بخواهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۳ #19023926

باسلام
بنده یک خودرو خریدم و همون موقع ۹۰ درضد پولش رو پرداخت کردم و فک پلاک کردم الان حدود یکساله طرف نمیاد سند بزنه شکایت و الزام به سند کردم البته ۲ دست چرخیده وهنوز بنام نفر اولیه و از هر دو شکایت کردم الان اونم رفته شکایت کرده از من مبنی بر اینکه پول رو کامل ندادم چیکار باید بکنم اگه اون دادگاه من رو نیاد تکلیف چیست ؟؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
عدم حضور ایشان در دادگاه الزام به تنظیم سند مانع رسیدگی نیست

سلام دوست گرامی
شکایت ایشان بلاوجه است و ایشان طلب خود را باید از ید ماقبل خود بگیرد و به شما ربطی ندارد

ایشان محکوم به انتقال سند میشود و شما محکوم به پرداخت الباقی ثمن

دعوای ایشان علیه شما مبنی بر مطالبه ثمن معامله بوده و در صورت اثبات این امر که شما بخشی از ثمن را پرداخت نکرده اید محکوم به پرداخت خواهید شد و عدم حضور ایشان در دادگاهی که شما خواهان آن هستید مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی بدون حضور ایشان نیز منجر به صدور رای غیابی خواهد شد سپس در صورت عدم حضور خوانده بعد از صدور اجرائیه به همراه نماینده دادستان سند به نام شما انتقال پیدا خواهد کرد.

اگر دادگاه نیاد رای بصورت غیابی صادر میگردد وپس از ابلاغ وصدور اجرائیه چنانچه بازهم اقدامی نکرد به دستور دادستان سند بنام شما منتقل خواهد شد