برای واخواهی یا تجدیدنظرخواهی چند روز مهلت دارم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۲ #19004992

سلام
در انتهای حکم عبارت زیر درج شده:

"...این رای غیابی در مهلت بیست روز پس از ابلاغ واقعی وفق مقررات قابل واخواهی در این دادگاه و سپس در مهلت بیست روز قابل تجدید نظر خواهی در دادگاه تجدید نظر استان است...."

بعد از ابلاغ مهلت بنده چند روز است؟ بیست روز یا چهل روز با احتساب تجدید نظرخواهی؟
یعنی اگر هیچ اقدامی نکنم بعد از چند روز حکم قطعی خواهد شد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا ۲۰ روز واخواهی و سپس ۲۰ روز تجدید نظر فلذا جمعا ۴۰ روز مهلت باقیست

سلام
مهلت تجدید نظر خواهی از زمانی شروع می شود که رای از طرف دادگاه ابلاغ شده باشد .
بیست روز برای واخواهی بعلاوه بیست روز برای اعتراض

باسلام
برای واخواهی بیست روز بعد از رویت ابلاغ حکم و بعد از اتمام بیست روز واخواهی مهلت بیست روز اعتراض شروع خواهد شد