آیا تعمیر ماهواره جرم تلقی میشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۰۹ #18982866

با سلام.من تخصصم تعمیرات بردهای الکترونیک هست.مخاهم برای کسب درامد بیشتر ماهواره هم تعمیر کنم یا تعمیر ماهواره جرم تلقی میشو یا نه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله تعمیر و خرید و فروش ماهواره با توجه به قوانین ایران جرم می باشد

بله تعمیرات ماهواره و تجهیزات آن نیز جرم بوده و مجازات جزای نقدی در پی خواهد داشت

با سلام و درود
بله جرم محسوب میشود.

با درود بله جرم است.

بادرود بله جرم محسوب میشود
طبق قانون ممنوعیت بکارگیری تجهیزات دریافت از ماهواره: ــ واردکنندگان، تولیدکنندگان و توزیع*کنندگان تجهیزات دریافت از ماهواره علاوه بر ضبط و مصادره اموال مکشوفه توسط دادگاه*ها به*مجازات ده تا یکصد میلیون ریال محکوم میگردند. استفاده کنندگان از تجهیزات دریافت از ماهواره علاوه بر ضبط و مصادره اموال مکشوفه به مجازات نقدی از یک میلیون تا سه میلیون ریال* محکوم می*گردند. ــ حمل ، نگهداری ، نصب و تعمیر تجهیزات دریافت از ماهواره ممنوع و مرتکبین به مجازات نقدی از یک تا پنج میلیون ریال محکوم می گردند.

درود بر شما، بله تعمیرات ماهواره و تجهیزات آن نیز جرم بوده و مجازات جزای نقدی در پی خواهد داشت.

بله جرم است
بند الف ماده ۹ قانون ممنوعیت به‌کارگیری تجهیزات ماهواره‌ای در این خصوص اشعار می‌دارد: « حمل ، نگهداری، نصب و تعمیر تجهیزات دریافت از ماهواره ممنوع و مرتکبین به مجازات نقدی از یک تا پنج میلیون ریال محکوم‌می‌گردند.»