برای عقد و رفتن به دفتر خانه این برگه دارای مهلت مشخصی هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۳۴ #18762261

با سلام،
به علت ازدواج بدون اذن پدر به دادگاه مراجعه کردم تمام کارهای اداری را انجام دادم رای صادر شد و اجازه ازدواج من صادر شد که در اخر و بعد از اتمام مراحل اداری به من یه برگه دادن برای دفترخانه که ازدواج من را ثبت کنند یا هروقت آمادگی داشتیم میتونیم این برگه رو به دفترخانه ببریم و عقد کنیم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به عدم تعیین مدت محدودیتی ندارد لذا با توجه به عرف در مدت متعارف مراجعه نمایید

سلام و درود
اگر مهلت قید نشده در مهلت عرفی یعنی خیلی به طول نینجامد میتوانید مراجعه کنید
موفق و موید باشید

اگر مهلت ذگر نشده طبق عرف

درود
اگر مهلت تعیین نکرده اند مقید به تاریخ خاصی نیست

با درود
اگر مهلت ذکر نشده در مهلت عرفی می‌بایست مراجعه شود.

سلام
اگر در رای دادگاه یا برگی که به شما دادند مهلت قید نشده پس مهلتی ندارد اما به هر حال باید در یک مدت معقولی عقد ازدواج انجام شود.