آیا میشود این مورد را با ندادن شارژ حل نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۰ #18752336

با سلام مجتمع ما ۹ بلوک و هر بلوک ۱۸ واحد است حدود ۱ ماه پیش متوجه شدیم ۱۳ موتور کولر از پشت بام بلوک سرقت شده
مسئولیت با کیست؟ جبران خسارت با کیست؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این موارد نمیتوان مسئولیتی برای هیات مدیره قائل بود و باید از طریق طرح شکایت موضوع را پیگیری کنید و اگر پس از تحقیقات انتظامی اهمال هیات مدیره اثبات شود امکان مطالبه خسارت را خواهید داشت . در ضمن این موضوع ارتباطی با پرداخت حق شارژ نداشته و شارژ را باید بپردازید .